Ο σύλλογος

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

Ο σύλλογος Αετομηλιτσιωτών Γράμμου διαθέτει μια ιδιόκτητη αίθουσα 80 τμ στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Είναι διακοσμημένη με τρόπο παραδοσιακό και φέρνει θύμησες Αετομηλίτσας σε όσους την επισκέπτονται. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από στιγμές που έμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο και καταγράφηκαν από τον φωτογραφικό φακό είναι σε περίοπτη θέση στην αίθουσα. Επίσης, καλλιτεχνήματα σε υφαντά από γυναίκες του χωριού, που αναδεικνύουν την τεράστια παράδοση της Αετομηλίτσας και τον ισχυρό και πολύτιμο ρόλο της Βλάχας γυναίκας στην Αετομηλίτσα.

Μέλη

Μέλη

Ο σύλλογος Αετομηλιτσιωτών Γράμμου απαριθμεί εκατοντάδες μέλη σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Γίνε και εσύ μέλος του Συλλόγου και στήριξη την προσπάθειά μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Ο σύλλογος

Στόχος του συλλόγου είναι η διασφάλιση της Βλάχικης πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της διάσωσης της Βλάχικης γλώσσας. Η πολιτιστική κληρονομιά της Αετομηλίτσας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Βλάχικο πολιτισμό.

Newsletters

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών Γράμμου «Η Αετομηλίτσα»

Σέμελης 24, Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη

+30 697 355 0013

info@aetomilitsa.com

www.aetomilitsa.com