• Ελληνικά
  • English

Ετήσιος Χορός Αετομηλιτσιωτών Θεσσαλονίκης 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου. Ο πολύς κόσμος, η εμφάνιση του χορευτικού, τα πολλά και πλούσια δώρα, η  έντονη παρουσία της νεολαίας, η μουσική του Ηλία και Κώστα σμόλικα κι η φωνή του φώτη Τράσια συνθέτουν αυτή την επιτυχία. Ξεχώρισε ακόμη και το βλάχικο τραγούδι( νου ντι αρουντι φιάτα νίκα) που τραγούδησαν πατριώτες μας με την ευκαιρία της εκμάθησης της βλάχικης γλώσσας, που ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες στην αίθουσα του συλλόγου.Ενα ντενισκιώτικο γλέντι που το απόλαυσαν όλοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας και φέτος και θα συνεχίσετε να είστε σε κάθε μας προσπάθεια!   Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα αυτά τα νέα παιδιά (το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αλλά και όλα τα μέλη του~χορευτικά και μη, τους χοροδιδασκάλους) για τον αγώνα που κάνουν προκειμένου να διατηρηθεί η ΄συνέχεια΄ της Αετομηλίτσας καθιστώντας την έτσι ένα ζωντανό μουσείο της βλάχικης παράδοσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας και φέτος και θα συνεχίσετε να είστε κοντά μας σε κάθε μας προσπάθεια! Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την επόμενη εκδήλωση του συλλόγου μας.

Ενημερωθείτε Πρώτοι

Αφήστε μας το email σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας και τις δραστηριότητές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.