• Ελληνικά
  • English

Χαιρετισμός

 Ο Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών Γράμμου " Η Αετομηλίτσα", που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, σας καλωσορίζει στο νέο και ανανεωμένο δικτυακό του χώρο, μέσα στον οποίο ο καθένας από εσάς, είτε είναι μέλος μας είτε φίλος του συλλόγου και της Αετομηλίτσας, μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας και να ενημερώνεται για τα πολιτιστικά δρώμενα και τις διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου μας.
 Μέσα σαυτόν τον χώρο μαθαίνει κάποιος για την ιστορία μας, τους χορούς μας, τα ήθη και έθιμα μέσα από ποικίλες φωτογραφίες,βίντεο και άρθρα είτε από το παρελθόν είτε από το παρόν. για να θυμούνται έτσι οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
 Συνδυάζοντας την παράδοση με την τεχνογννωσία μέσα από διαδικτυακά μέσα, όπως facebook, twitter, youtube και webcamera, προσδίδουν ένα ξεχωριστό ύφος στην επικοινωνία, με μοναδικό στόχο την διατήρηση της παράδοσης της Αετομηλίτσας, καθιστώντας την ένα ζωντανό μουσείο της Βλάχικης παράδοσης. "Ας μη σβήσουμε λοιπόν ένα κομμάτι του παρελθόντος, γιατί αλλιώς είναι σα να σβήνουμε ένα κομμάτι από το μέλλον " . 

Ενημερωθείτε Πρώτοι

Αφήστε μας το email σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας και τις δραστηριότητές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Ψηφοφορία

H γνώμη σας για τo χωριό μας: